Om ossThomasPatrikThereseEmilKarolinaDašaJens
Läs mer om vår personal genom att bläddra igenom flikarna ovan.

Thomas Östling

Leg. Kiropraktor och grundare

Thomas är grundare av KAN-kliniken och han har en lång bakgrund inom hälso- och friskvårdsbranschen. Han utbildade sig till massageterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut 1991 och har arbetat som kiropraktor sedan examen från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 1999. Tidigare har han och Therese drivit en hälso- och spaanläggning i centrala Stockholm med flera anställda massörer, hudterapeuter och ett PT-gym.

Sport och idrott har alltid varit en stor del av Thomas liv och han har själv varit aktiv inom bl a fotboll, innebandy och pingis. Nu blir det mest tennis och padel. Med denna bakgrund är det inte förvånande att KAN-kliniken är ansvarig för flertalet stora idrottslag.

Thomas vision är att KAN-kliniken ska stå för hög kvalitet, bred kompetens och tillgänglighet.

Telefonnummer: 070-869 62 11

Epostadress:

Patrik Vilhelmson

Leg. Kiropraktor

Patrik är legitimerad kiropraktor och utbildad vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Stockholm. Under tonåren tävlade han i golf men nu ligger golfklubborna på hyllan. Patriks intresse för biomekanik och träning har stort inflytande på behandlingsteknikerna och -metodiken han använder.

Under årens lopp har han hållit många föreläsningar och workshops inom löpteknik, fötter och fotfunktion. Sedan våren 2022 är han certifierad tränare inom Functional Patterns (Human Biomechanics Specialist steg 1). Han pratar gärna träning och kan hjälpa till om du är intresserad av att träna för att fungera bättre.

Telefonnummer: 0708-12 36 13

Epost:

Therese Vilhelmson

Leg. Kiropraktor

Therese är legitimerad kiropraktor och verksamhetsansvarig på KAN-kliniken. Hon har arbetat inom friskvårdsbranchen sedan 1997 och som kiropraktor sedan examen från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 2001. Therese grundade Kiropraktorbolaget AB 2007 och ser fram emot att expandera tillsammans med KAN-kliniken. 

Tidigare har hon och Thomas drivit en hälso- och spaanläggning i centrala Stockholm med flera anställda massörer, hudterapeuter och ett PT-gym.

Utöver det har Therese även suttit som ordförande i KFS Stockholmsregion i tre år och varit huvudlärare i kroppsmassage på Privatskolan för Hudvård och Spa.

Hon går regelbundet vidareutbildningar som arrangeras av världsledande kiropraktorer och läkare. Hon är också utbildad i Dynamic Neuromuscular Stabilization, DNS, för The Prague School of Rehabilitation and Manual Medicine.

Therese brinner för sitt yrke och har ett genuint engagemang för patienternas bästa.

Telefonnummer: 070- 413 78 23

Epost:

Emil

Leg. Kiropraktor

Emil rekryterades av oss i december 2021. Med en bred kompetens, positiv inställning till livet, en stor skopa humor samt ett lugnt och tryggt sätt blev han snabbt en del av vårt fasta team.
Han är lyhörd i sin roll som kiropraktor vilket är en viktig nyckel till att förstå och tillsammans med patienten arbeta mot en lösning. Ursprungligen kommer han från Skellefteå men flyttade 2017 ner till Stockholm för att påbörja sin utbildning på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan, där han tog examen hösten 2021. Kärleken slog till och han blev kvar i huvudstaden till vår stora glädje.
Emil är till stor del ansvarig för kliniken i Stockholms Tennishall och växlar mellan tennishallen och Döbelnsgatan. Under sex veckor i sommar är Emil även nere i Båstad igen och jobbar på sommarkliniken. Han är ett fast inslag på våra externkliniksevent, tex de padelturneringar vi är med på regelbundet under året och har även tagit sig an våra Badmintonspelare under bl a SM i Tranås. Trots all fokus på racketsporter på jobbet har han tidigare istället ägnat sig mycket åt inomhusklättring och löpning men nu är det framförallt golf och simning som står på träningsschemat.

Karolina

Massageterapeut

Karolina har jobbat som massageterapeut sedan 2010 och har varit en väldigt uppskattad medarbetare på KAN-kliniken sedan sensommaren 2021. Hon har varit massageterapeut åt Svenska Friidrottsförbundet i 10 år där hon har varit på allt ifrån pre-camp i olika länder till Finnkampen, EM och Diamond League tävlingar. Karolina är också ansvarig för massagen på Bauhausgalan sedan 7 år tillbaka.
Hon arbetar mest med djupare massage i ett terapeutiskt syfte men om man vill ha en avslappnande massage efter en stressig dag på jobbet så går det alldeles utmärkt.
Till sommaren 2023 tar hon examen från Naprapathögskolan och kommer då påbörja sin praktiktjänstgöring för att få ut sin legitimation.
All ledig tid tillbringar hon med sina fyra barn som alla har ärvt sin mors stora intresse för idrott och det blir många timmar som aktiv idrottsförälder. Det går även lite lösa rykten om att hon även är en hejare på att baka tårtor.

Daša Sinclair

Massör
(Kiropraktorstudent, Certifierad personlig tränare, Universitetsutbildning inom rehabilitering)

Daša är vår nya mångsysslande stjärna från Slovenien. Hon har en bakgrund som personlig tränare sedan 15 år och är specialiserad på skaderehabilitering. Hon studerar vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan som är belägen på Karolinska Institutet Campus och hennes mål är att bli legitimerad kiropraktor.
Hon vill kunna kombinera sina mångåriga erfarenheter från skaderehabiliteringen med det djupa medicinska kunnandet som den långa kiropraktorutbildningen ger.
Som massör så arbetar hon långsiktigt och har ett holistiskt synsätt.
Daša har alltid nära till skrattet och ett gott hjärta som gör att man som patient alltid går från behandlingen med en skön känsla i både kropp och sinne.

Jens Lundgren

Leg. Naprapat / Sonograf

Jens är i grund och botten legitimerad naprapat och en internationellt erkänd föreläsare inom muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik och stövågsbehandling. Han är även lärare på Naprapathögskolan i anatomi och elektroterapi.
Jens jobbar hos oss på KAN-Kliniken som Sonograf, dvs som ultraljudsdiagnostiker, och då uteslutande för besvär i rörelseapparaten. Han gör även guidade injektionsbehandlingar med kortison, den absolut säkraste och mest träffsäkra injektionsbehandlingen. Då injektionen ges under övervakning med ultraljud kan mängden läkemedel minimeras och därmed minskar även risken för negativa verkningsmekanismer från kortisonet.

Jens är en riktig friluftsnisse som gärna surfar här hemma i Sverige då de flesta av oss andra inte riktigt förknippar vädret med strandhäng i vågorna. Annars förflyttar han sig gärna nedför berg på antingen skidor eller en cykel.

Döbelnsgatan 57Stockholms tennishall
Döbelnsgatan 57

Döbelnsgatan 57 ligger i korsningen Döbelnsgatan/ Rehnsgatan två kvarter från Sveavägen och Rådmansgatans tunnelbanestation.
Parkeringsgarage finns ett kvarter från kliniken på Tulegatan 14.

Postadress: Fågelhundsgatan 10, 115 45 Stockholm

Stockholms Tennishall

Stockholms Tennishall, Elersvägen 37 112 51 Stockholm.
En timmes gratis parkering på tennishallens parkering, anmäl ditt fordon i receptionen.

Boka enkelt och snabbt online för tillgängliga tider.