Om ossThomasPatrikTherese
Läs mer om vår personal genom att bläddra igenom flikarna ovan.

Thomas Östling

Leg. Kiropraktor och grundare

Thomas är grundare av KAN-kliniken och han har en lång bakgrund inom hälso- och friskvårdsbranschen. Han utbildade sig till massageterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut 1991 och har arbetat som kiropraktor sedan examen från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 1999. Tidigare har han och Therese drivit en hälso- och spaanläggning i centrala Stockholm med flera anställda massörer, hudterapeuter och ett PT-gym.

Sport och idrott har alltid varit en stor del av Thomas liv och han har själv varit aktiv inom bl a fotboll, innebandy och pingis. Nu blir det mest tennis och padel. Med denna bakgrund är det inte förvånande att KAN-kliniken är ansvarig för flertalet stora idrottslag.

Thomas vision är att KAN-kliniken ska stå för hög kvalitet, bred kompetens och tillgänglighet.

Telefonnummer: 070-869 62 11

Epostadress: thomas.ostling@kankliniken.se

Patrik Vilhelmson

Leg. Kiropraktor

Patrik har en femårig kiropraktorutbildning och tog examen 2012 vid Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna. Patriks stora intresse för biomekanik och träning har lett honom in i löpteknikens olika labyrinter. Under årens lopp har han hållit många föreläsningar och workshops inom löpteknik, fötter och fotfunktion. Under tonåren tränade och tävlade han golf men nu blir det mest löpning (självklart utan skor) och annan funktionell träning.

Patrik har gått ett antal olika vidareutbildningar. Dels via Kiropraktiska Föreningen i Sverige (KFS) men också andra externa utbildningar. Bland andra: Kurs i löpteknik för Lee Saxby, grundkurs i MovNat, EBFA Barefoot Training Specialist level 1 och Functional Patterns Human Foundations.

Patrik är ansvarig för löpcoachningen på KAN-kliniken och behandlar gärna, men inte bara, fotbesvär. Han pratar gärna träning och kan hjälpa till om du är intresserad av att börja med MovNat eller Functional Patterns.

Telefonnummer: 0708-12 36 13

Epost: patrik.vilhelmson@kankliniken.se

Therese Vilhelmson

Leg. Kiropraktor

Therese är legitimerad kiropraktor och verksamhetsansvarig på KAN-kliniken. Hon har arbetat inom friskvårdsbranchen sedan 1997 och som kiropraktor sedan examen från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan 2001. Therese grundade Kiropraktorbolaget AB 2007 och ser fram emot att expandera tillsammans med KAN-kliniken. 

Tidigare har hon och Thomas drivit en hälso- och spaanläggning i centrala Stockholm med flera anställda massörer, hudterapeuter och ett PT-gym.

Utöver det har Therese även suttit som ordförande i KFS Stockholmsregion i tre år och varit huvudlärare i kroppsmassage på Privatskolan för Hudvård och Spa.

Hon går regelbundet vidareutbildningar som arrangeras av världsledande kiropraktorer och läkare. Hon är också utbildad i Dynamic Neuromuscular Stabilization, DNS, för The Prague School of Rehabilitation and Manual Medicine.

Therese brinner för sitt yrke och har ett genuint engagemang för patienternas bästa.

Telefonnummer: 070- 413 78 23

Epost: therese@kankliniken.se

Döbelnsgatan 57Stockholms tennishall
Döbelnsgatan 57

Döbelnsgatan 57 ligger i korsningen Döbelnsgatan/ Rehnsgatan två kvarter från Sveavägen och Rådmansgatans tunnelbanestation.
Parkeringsgarage finns ett kvarter från kliniken på Tulegatan 14.

Stockholms Tennishall

Stockholms Tennishall, Elersvägen 37 112 51 Stockholm.
En timmes gratis parkering på tennishallens parkering, anmäl ditt fordon i receptionen.

Boka enkelt och snabbt online för tillgängliga tider.