Kiropraktisk behandling

Kiropraktik är en vårdform som innefattar diagnostisering, behandling och prevention av mekaniska åkommor i rörelseorganen och effekten dessa åkommor ger på nervsystemets funktion och den generella hälsan. Framför allt används manuella behandlingsmetoder vilket innefattar ledmanipulation och andra led- och mjukdelsbehandlingar.

Legitimerade kiropraktorer är primärvårdgivare och kiropraktik är den tredje största vårdformen globalt sett efter läkarvård och tandvård.

Hos våra kiropraktorer kan du få hjälp med stelhet, smärtor och funktionsoptimering. Vi behandlar regelbundet ett antal olika besvär, bland andra: smärtor i nacke/ rygg/ ländrygg/ bäcken, ischias, knäbesvär, fotbesvär, hallux valgus, hälbesvär, huvudvärk, käkledsbesvär, smärtor i skuldror/ axlar/ armbågar och handleder.

Boka tid för en bedömning och eventuell behandling.

Hur går en kiropraktisk behandling till?
  • Boka en tid som passar dig.
  • Kiropraktorn tar emot dig och du kommer få beskriva dina besvär, din sjukdomshistoria och eventuella skador.
  • Kiropraktorn undersöker, gör relevanta tester och ställer en diagnos.
  • Om kiropraktorn bedömer att besvären är behandlingsbara med de metoder som vi använder genomförs behandlingen i samråd med patienten.

Boka enkelt och snabbt online nu, även kvällar och helger. Vår målsättning är att du ska få en behandlingstid inom 24 timmar måndag till söndag.