Träning

Här finner du ett brett utbud av rörlighetsträning med inspiration från martial arts, yoga och rörelseterapi.
Allt kan vi skräddarsy efter dina behov och önskemål. Kontakta oss för en konsultation.


YogaAerial rest and reloadAerial Yin YogaMovement alchemyStark insida
Frukostyoga måndag/soft

Börja din vecka med mjuka rörelser som stödjer dig i din vardag. Enkla men kraftfulla rörlighetsövningar i kombination med medveten andning stärker din förmåga till återhämtning och förbättrar din prestationsförmåga under veckan. Inga förkunskaper krävs och alla är välkomna.

Frukostyoga onsdag/dynamisk

Lite mer avancerade rörelser och i ett flödande tempo väcker vi kroppen och våra sinnen till liv. Du bestämmer själv takten och nivån på rörelserna.  

Yoga höfter

En klass med fokus på höfter och ländrygg. Genom enklare övningar ökar vi blodcirkulationen och flexibiliteten i ett område som ofta blir stelt av en stillasittande livsstil.

Yoga axlar & bröstrygg

Mjuk rörlighetsträning med fokus på bröstrygg, axlar och armar. Ett måste för dig som sitter mycket vid datorn.

Återhämtning/Yoga Nidra

En Yoga Nidra- klass vilandes i en silkeshammock med syftet att genom medveten avslappning stilla ditt sinne och hämta ny kraft och energi.

Aerial Yin Yoga

60min

Vilsam återhämtande yoga som är bra för stela kroppar och för den som behöver varva ner.Man jobbar i positioner hängandes i ett silkestyg en bit över golvet. Med tyget som stöd orkar man hålla positionerna upp till 5 minuter. Detta gör att man kan komma åt djupliggande strukturer vilket kan ge ökad avslappning i mjukdelarna. Fokus ligger på andning och avslappning.

Inga förkunskaper krävs.

Att tänka på: Inga smycken, rörliga kläder utan dragkedjor eller vassa detaljer då tyget är känsligt. Har du högt blodtryck så kan du behöva ta det extra försiktigt då man ligger en del med hjärtat ovanför huvudhöjd och det påverkar blodtrycket.  

Movement Alchemy / Rörelseträning

En rolig funktionell träningsform som kombinerar styrka med rörlighet. Detta är ett mycket bra komplement till styrketräning för här skapar du grundförutsättningen för att uppnå dina träningsmål utan onödiga skador.

Stark insida

90 min

Om du vill kunna prestera bättre i vardagen och undvika skador så är det bra att öka din kroppsmedvetenhet. Detta är en klass som hjälper dig att varva ner och stärka dina mentala muskler för att öka chanserna att nå dina mål i livet.

Klassen är en blandning av yoga, bioenergetics, rörelseterapi och mental träning.